Kennispagina voor verkopers van bouwmaterialen

Op deze kennispagina vindt u meer informatie over de kwalitatieve eigenschappen van onze kalkzandsteenproducten. Heeft de klant bijvoorbeeld vragen over de mogelijkheden met het bouwen van kalkzandsteen? Welke hulpmaterialen toe te passen? Of andere vragen met betrekking tot de kwaliteit van kalkzandsteen in combinatie met een ander bouwmateriaal. Wij helpen u graag verder.

 

Samen bereiken wij meer!

Wij helpen u bij het verwezenlijken van ‘torenhoge’ ambities. Door actief mee te denken en dingen altijd weer beter, slimmer en/of sneller te doen.

Vragen? Neem contact op met de afdeling Verkoop.

Image

Elementensysteem

Calduran kalkzandsteenelementen zijn zeer geschikt voor de bouw van dragende en niet-dragende wanden in de woning- en utiliteitsbouw. De bijbehorende producten, zoals (lijm)mortels, ankers en hulpgereedschappen, worden direct meegeleverd.

Image

Adviesbladen

Om de klant zo goed mogelijk te informeren over onderwerpen als ‘brandwerendheid’, ‘hele elementen’ en ‘dilataties’, stellen wij diverse adviesbladen (gratis) beschikbaar. In de adviesbladen staan aandachtspunten over de uitvoering beschreven, maar ook waarom bepaalde zaken van belang zijn in de uitvoering.

Welke hulpmaterialen wanneer toepassen?

Wanneer gebruik je wandankers dilaterend? En wist je dat het wandvloer koppel anker een uitkomst biedt in situaties waar een veeranker niet kan worden toegepast?

Lees meer over de toepassing van hulpmaterialen op onze pagina 'hulpmateriaal'.

Image

Samen bouwen voor toekomstige generaties!

In vergelijking met andere constructieve bouwmaterialen leveren we al goede milieuprestaties. Maar wij gaan verder… Onze pijlers:

  • CO2-reductie;
  • Circulariteit;
  • Duurzame grondstofwinning.

 

Door de beste support