Offerte aanvraag

Heeft u een maatwerk vraag over kalkzandsteen elementen? Neem voor een offerte of projectadvies op maat contact op met onze afdeling Verkoop op T: 0341 – 464 002.

Informatie voor offerte
Voor het maken van een offerte zijn een aantal documenten benodigd. Wij ontvangen graag een bestekomschrijving, bouwkundige tekeningen en constructietekeningen van het project. U kunt deze gegevens bij voorkeur digitaal bij ons indienen, per mail via verkoop@calduran.nl  of door het gebruik van WeTransfer.

Van calculatie naar offerte
Uw aanvraag wordt in ontvangst genomen door afdeling Verkoop. Calculatie bepaalt vervolgens de hoeveelheden van uw project en bekijkt of het project voldoet aan de geldende regelgeving voor het gebruik van onze producten. Door ons brede assortiment kunnen wij u altijd de technisch én economisch meest optimale oplossing bieden. Aan de hand van de calculatie maakt onze verkoopafdeling een offerte op maat voor u. Deze offerte wordt vervolgens aangeboden aan de bouwmaterialenhandelaar van uw voorkeur.

Vragen?
Voor vragen over uw offerte of de producten neemt u contact op met uw accountmanager of binnendienstmedewerker. Beide namen staan op de offerte vermeld. Voordat uw project in onze planning wordt opgenomen bespreken we met u de start van het project en de globale doorlooptijd.

Kleinformaten
Onze metselstenen en lijm- en vellingblokken worden uitsluitend aangeboden via onze bouwmaterialenhandelaren. Neem voor meer informatie over prijzen van deze producten contact op met uw bouwmaterialenhandelaar. Voor technisch- of verwerkingsadvies over deze producten adviseren wij u graag.