Uitgekiend ®

Uitgekiend

Samen verbeteren we uw bouwlogistiek

Precies weten wat u aan materialen nodig heeft? Geleverd op maatwerkpallets op wand-, blok- of verdiepingsniveau? Zodanig gelabeld dat wij u werk vergemakkelijken?

Dat – en meer! – kan met Calduran Uitgekiend®. Wij tekenen vooraf alle wanden voor u uit. Inclusief alle benodigde detaillering, dilataties en verankeringen. Vraag ook onze Calduran Lateiservice®. We berekenen en tekenen ook direct de lateien. Op de bouwplaats kunnen de blokken op maat worden geknipt of gezaagd.

Geen grote hoeveelheden restanten afvoeren? 

Calduran Uitgekiend® kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij invulwerk in hoge gebouwen. Of bij betoncasco’s, wanneer u de restanten kalkzandsteen niet meer zo eenvoudig van bovenaf met een kraan kan afvoeren. Of als het lastig is om met een palletwagen door het gebouw te rijden.

De benodigde deelleveringen worden per ‘blok’ afgemeten. U beslist zelf of dit per wand, ruimte of verdieping is. Dit bepaalt het aantal paspallets en de prijs van de service.

Het wandenboek

In het wandenboek staan alle wanden van lijm- of vellingblokken uitgetekend. Inclusief de benodigde informatie om ze te kunnen opbouwen: hoeveelheden lijm en producten, laagopbouw, maatvoering, sparingen, dilataties, detailblad, enzovoorts. Voor het opperen van de juiste hoeveelheden maken we een ‘blok’ indeling. Dat doen we per wand, groep wanden of volledige bouwlaag. Deze blokindeling staat in het wandenboek en op de stickers van de pallets.

Wat krijgt u bij Calduran Uitgekiend®? 

  • Uitgewerkte tekeningen (inclusief sparingen en dilataties).
  • Maatwerkpallets op wand-, blok- of verdiepingsniveau, waarbij de producten in de juiste aantallen zijn verpakt op pallets en in folie. U kunt kiezen voor een grote of voor een kleine verpakkingsgrootte.
  • Pallets met juiste hoeveelheid lijmmortel en benodigde verankeringen.
  • Pallets voorzien van stickers, met daarop alle project-, blok- en wandinformatie.
  • Aanlevering van pallets die geschikt zijn voor transport met pompwagens.

Onze service Uitgekiend kunnen we alleen op aanvraag leveren. Wilt u meer weten of wilt u op de hoogte gebracht worden over de beschikbaarheid van Uitgekiend? Neem dan contact op met de afdeling Verkoop via telefoonnummer 03 41 464 002 of stuur een mail naar verkoop@calduran.nl .

Voordelen

Wij maken een optimale wandindeling met kimopbouw en lagenindeling. De hoeveelheden berekenen wij voor u.
Wij denken met u mee over de functie van de wand en adviseren over dilataties en aansluitdetails. De benodigde hulpmaterialen leveren we mee.
De afroepprocedure is eenvoudig, voor alle verschillende materialen. Deze loopt via onze afdeling Planning & Logistiek.
Uw bouwlogistiek verbetert door de afgepaste aanvoer van materialen.
Er is minder afstemming op de bouwplaats nodig en u heeft geen afvoerkosten voor grote hoeveelheden restanten.
Het bespaart bovendien op de hoge kosten van puincontainers.
Door A-Kwaliteit

Technische informatie

Overzicht palletgewichten

Uitgekiend® wordt altijd geleverd met onze standaard palletformaten. Bekijk voor meer informatie over de afmetingen en aantal producten per pallet ons assortimentsoverzicht.

Werkinstructie Uitgekiend

In de werkinstructie Uitgekiend vindt u alles over de wandopbouw, opperen etc.

Image

Uitgekiend bij uw project toepassen?

Neem contact op met onze afdeling verkoop binnendienst.