Werken bij Calduran Kalkzandsteen B.V.

Calduran is met de vestigingen Harderwijk en Hoogersmilde, een grote speler in Nederland in de productie en levering van kalkzandsteen. We zijn een onderdeel van CRH, een beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. Voordeel is dat er niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie zijn, maar ook bij andere CRH-partners. Wij zijn ook een bedrijf dat haar medewerkers kent, informeel en no-nonsense. Want samen bereiken we meer.

We hebben een mooie ambitie: de grootste speler blijven als leverancier van kalkzandsteen-oplossingen. Naast kwantiteit willen we dit voor elkaar krijgen door een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit doen we met elkaar! Iedere medewerker is van waarde bij ons.

Voor persoonlijke groei
Image

Bekijk onze vacatures

Wil je verder bouwen aan het succes van ons bedrijf? Dan komen wij graag met jou in contact. Calduran biedt je naast een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket, de mogelijkheid door te groeien binnen ons bedrijf (of groep) of (inter)nationaal binnen de CRH-organisatie, maar misschien wel het belangrijkste: enthousiaste en behulpzame collega’s binnen een open no-nonsense werkomgeving.

Image

Stage lopen bij Calduran

Wil jij tijdens je studie ervaring opdoen bij onze organisatie? Wij zijn een erkend leerbedrijf. Op zowel de locatie Harderwijk als Hoogersmilde hebben we diverse stagemogelijkheden.

Voorbereiden op je kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vaak spannend. Bekijk onze tips en tricks zodat je goed voorbereid bent.

Ervaring medewerkers

Wil jij weten hoe medewerkers het werken bij Calduran ervaren?

Neem contact met ons op!

Passen onze kernwaarden bij jou? Heb jij interesse in technische ontwikkelingen? Ben jij degene die mogelijkheden ziet en deze oppakt? Vind je het leuk om met elkaar te groeien en word je enthousiast om samen met collega’s te bouwen aan de ontwikkeling van Calduran? Dan willen wij jou graag uitnodigen om te solliciteren.