Werken bij Calduran Kalkzandsteen B.V.

Calduran is met de vestigingen Harderwijk en Hoogersmilde, een grote speler in Nederland in de productie en levering van kalkzandsteen. We zijn een onderdeel van CRH, een beursgenoteerde multinational met vestigingen in 36 landen. Voordeel is dat er niet alleen doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie zijn, maar ook bij andere CRH-partners. Wij zijn ook een bedrijf dat haar medewerkers kent, informeel en no-nonsense. Want samen bereiken we meer.

We hebben een mooie ambitie: de grootste speler blijven als leverancier van kalkzandsteen-oplossingen. Naast kwantiteit willen we dit voor elkaar krijgen door een hoog kwaliteitsniveau na te streven. Dit doen we met elkaar! Iedere medewerker is van waarde bij ons.

Voor persoonlijke groei

Neem contact op! 

Passen onze kernwaarden bij jou? Heb jij interesse in technische ontwikkelingen? Ben jij degene die mogelijkheden ziet en deze oppakt? Vind je het leuk om met elkaar te groeien en word je enthousiast om samen met collega’s te bouwen aan de ontwikkeling van Calduran? Dan willen wij jou graag uitnodigen om te solliciteren.

Voorbereiden op je kennismakingsgesprek

Een kennismakingsgesprek is vaak spannend. Bekijk onze tips en tricks zodat je goed voorbereid bent.

Ervaring medewerkers

Wil jij weten hoe medewerkers het werken bij Calduran ervaren?

Historie

Benieuwd naar de geschiedenis van Calduran? In de tijdlijn is de ontwikkeling van Calduran kalkzandsteen vanaf 1905 in kaart gebracht.