Afdeling Techniek & Advies

Maak gebruik van meer dan 100 jaar kennis en ervaring

Twijfelt u over de uitvoerbaarheid van uw project? Of vraagt u zich af wat de technische mogelijkheden zijn? Ons team bouwtechnische specialisten helpt u graag bij het ontwerpen en uitwerken van uw projecten.

Bel onze afdeling Techniek & Advies op 0341 464 004 of stuur een e-mail naar bouwtechniek@calduran.nl.

Vanuit de afdeling Techniek & Advies geven wij ondersteuning bij het verkrijgen van een optimaal ontwerp. Binnen de Nederlandse bouwregelgeving (Bouwbesluit) gelden naast de algemene regelgeving ook constructieve-, brand- en geluidseisen. Door al in het ontwerpstadium mee te denken met u als opdrachtgevers, worden onze producten optimaal toegepast. Met jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze producten realiseren we samen met u een bouwkundig en constructief ontwerp.

Integraal ontwerp

We geven advies over de toepassing van de verschillende typen producten, verwerking en dilataties. Ook kunnen we een integraal ontwerp maken, waarin we een in het werk gestort betonnen casco omrekenen naar een kalkzandsteen casco. Vanzelfsprekend voldoet deze altijd aan de gestelde eisen uit- onder andere- het Bouwbesluit.

De voordelen van kalkzandsteen komen hiermee goed tot hun recht:

  • een korte voorbereiding;
  • flexibiliteit;
  • eenvoudige verwerking;
  • een concurrerende prijs.

Kennisbank

Adviesbladen

Meer informatie en de verschillende adviesbladen vindt u bij de kennisbank.

Image

Meer weten?

Neem contact op met de afdeling Techniek & Advies.