Kennispagina voor constructeurs

Hier vindt u alle informatie op 1 plek voor uw constructieve uitdagingen. Meer weten? Of heeft u specifieke vragen over uw project? Neem dan contact op met onze afdeling Techniek & Advies.

Samen constructieve uitdagingen aangaan

Heeft u als constructeur specifieke vragen over uw project? Al in een vroeg stadium denken wij graag met u mee over constructieve oplossingen en details t.b.v. het te ontwerpen gebouw. We maken geheel vrijblijvend een constructieadvies en berekeningen op basis van de constructieve-, geluidstechnische- en brand technische randvoorwaarden. Lees meer op Techniek & Advies.

Image

BIM kennispartner voor constructeurs

U zo goed mogelijk ondersteunen in het ontwerpproces. Dat is ons doel. Al vroeg in het ontwerpproces kunnen wij onze BIM kennis inbrengen. Samen met de constructeur en andere adviseurs vinden we de beste functionele, commerciële en technische oplossingen. Uiteraard in overeenstemming met de eisen van de opdrachtgever. Onze BIM services:

Image

Statica 6.0: snel kalkzandsteenconstructies controleren

Het berekenen van constructies is door de vele formules en variabelen complex. Goede ondersteunende software voor constructeurs is daarom onmisbaar. Statica 6.0 helpt optimaal gebruik te maken van de vele constructieve mogelijkheden van kalkzandsteen en zo een kostenefficiënt gebouw te ontwikkelen.

Brandgedrag kalkzandsteen

Wanden waarop een betonnen vloer rust, hebben een duidelijk langere brandweerstandsduur dan wanden met een scharnierende flexibele) vloeroplegging.

Image

Bespaar tijd met onze lateiservice

De berekening, tekening en bestelling van lateien snel en gemakkelijk regelen via 1 aanspreekpunt? Dat kan met de unieke Calduran Lateiservice®. In de engineerfase zetten we samen de optimale basis neer voor de volledige wand. Zowel kalkzandsteen als de betonlateien. Deze service bieden wij u samen met onze vaste partner Vebo lateien uit Bunschoten aan. Vanwege de door ons uitgevoerde lateioplegging conform CUR aanbeveling 82 zorgen we voor een veilige belastingafdracht.

 

Door de beste support