Primeur eerste Caldubo-project

Deel 1:
Het eerste project met Calduran Caldubo® elementen staat gepland! Wie heeft de primeur? Lees het artikel, gepubliceerd in Duurzaam Gebouwd voor meer informatie.

Deel 2:
In dit artikel in het digitaal magazine #16 van Duurzaam Gebouwd zijn drie betrokken partijen aan het woord. Klaas GravelandMichel Jager en Jochem Koster benoemen ‘samenwerking’ dan ook een belangrijke stimulans voor dit project.

Inspirerend hoe zij met duurzaamheid bezig zijn! Benieuwd naar meer informatie over dit Caldubo® project in Veenoord? Lees het artikel voor meer informatie over deze samenwerking.

Deel 3:
Met veel trots kunnen wij mededelen dat ons eerste Caldubo-project succesvol is afgerond. Ben jij ook zo benieuwd naar de eerste ervaringen van Caldubo in de praktijk?

Jan van der Weide, Petran Verhoef, Tim Kruse en Jarie Steringa zijn elk op hun eigen manier enthousiast over dit eerste pilotproject. Met name omdat Caldubo goed aansluit bij de ambitie van de overheid: Nederland 50% circulair in 2030.

Deel 3 van ‘Caldubo in de praktijk’ https://magazine.duurzaamgebouwd.nl/digitaal-magazine-duurzame-energie-co-reductie/caldubo-in-de-praktijk/ is nu ook beschikbaar in magazine #20 van Duurzaam Gebouwd.