Bepaal hoeveelheden, kwaliteiten en wijze van levering

Zodra u de hoeveelheden van stenen, blokken en/of hulpmateriaal bepaald heeft, bestelt u deze ruim op tijd (schriftelijk) bij uw bouwmaterialenhandel. Alle benodigde mortels, ankers, lijmgereedschap en hijsmiddelen kunnen gelijktijdig worden meegeleverd. Met als voordeel: minder uitzoekwerk en altijd het juiste bijbehorende product.

Neem bij grote hoeveelheden of bij producten die niet veel voorkomen contact op over levertijden. Sommige producten produceren we alleen op aanvraag, denk hierbij aan niet-standaard afmetingen of speciale kwaliteiten.

Normaal leveren we met zelflossers. Als het precieze aflevertijdstip van groot belang is of de wijze van transport, bijvoorbeeld vanwege de inzet van een kraan, bij smalle toegangswegen of milieuzones, bespreek dan vooraf met de bouwmaterialenhandel of de afdeling Planning & Logistiek wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld inzet van kleinere wagens, tijdstiplevering of zelflossers met verlengde hijsarm.

Uitgekiend®
Lijmblokken en vellingblokken kunt u ook in afgepaste hoeveelheden laten aanvoeren. Dit wordt met de Calduran service Uitgekiend® uitgewerkt. Het bespaart u onder andere op opper- en afvoerkosten. Dit graag tijdig aangeven, omdat de wanden vooraf worden uitgetekend.

 

Lateiservice®
U kunt ook het berekenen, tekenen en bestellen van lateien aan Calduran overlaten door gebruik te maken van Calduran Lateiservice®. De lateien worden dan netjes in de wanduitslagen weergegeven en op het juiste tijdstip op de bouw aangeleverd.

 

Wanduitslag inclusief Lateiservice