Voorstellen BIM Manager

12-10-2023

Beste relatie,

Vanaf 1 oktober ben ik gestart in de functie BIM Manager. Ik ben Christel van der Graaf en nu inmiddels 6 jaar werkzaam bij Calduran. In 2017 ben ik begonnen als tekenaar en vanuit deze rol heb ik vervolgens de overstap gemaakt naar projectcoördinator. Door mijn opgedane ervaring en kennis in beide functies en door mij te verdiepen in BIM heb ik al een goede basis. Om mijn BIM-kennis, maar ook die van mijn collega’s, verder uit te breiden, ga ik graag met je in gesprek om te horen wat er in de markt speelt. Dit helpt onder andere mee om onze BIM-proces verder te optimaliseren.

Als BIM Manager wordt ik zowel intern als extern het centrale aanspreekpunt op het gebied van Bouw Informatie Management (BIM) en krijg ik de verantwoordelijkheid voor de coördinatie van BIM-projecten in de organisatie. Daarnaast hoort het initiëren en opstellen van beleid en het creëren van randvoorwaarden om binnen de organisatie, projecten met BIM uit te kunnen voeren, tot mijn takengebied. Ik zal als BIM Manager contacten leggen en onderhouden met samenwerkende interne en externe partijen, het implementeren van systemen en processen en het initiëren en bewaken van het leer- en veranderprocessen in de organisatie.

De aankomende maanden start ik met klantbezoeken. Heb je vragen of wil je ideeën uitwisselen? Neem dan contact met mij via mail BIM@calduran.nl  of telefonisch 0592 430 438.