DRAAGKRACHT voor veiligheid met betrekking tot Covid-19

19-03-2020

Ook Calduran neemt haar verantwoordelijkheid ten gevolge van de uitbraak van het coronavirus (Covid-19). Middels dit bericht willen wij u informeren over de maatregelen die wij reeds hebben getroffen.

Calduran volgt de richtlijnen zoals deze zijn verstrekt door het RIVM strikt op. Dit houdt in dat onze medewerkers zoveel mogelijk thuiswerken, maar wel telefonisch en per mail bereikbaar zijn. Ook op onze productielocaties houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM. Ondanks de moeilijkheden die wij hiervan ondervinden zorgen wij ervoor dat de productie en leveringen nog steeds door kunnen blijven gaan.

Op dit moment voorzien wij nog geen acute problemen, echter sluiten wij het niet uit dat deze pandemie of de maatregelen die de overheid stelt gevolgen gaan hebben voor onze dienstverlening.

Wij vragen u daarom dringend ons op de hoogte te houden van uw leverbehoefte. Uiteraard zullen wij u informeren over onze levermogelijkheden.

Tenslotte proberen wij fysiek contact te beperken tot het strikt noodzakelijke. Dit betekent dat klantbezoeken en overleggen zoveel mogelijk telefonisch plaats zullen vinden en dat onze chauffeurs geen direct contact hebben met personen op de verschillende afleverlocaties. Wilt u wel bij ons op kantoor langskomen, bekijk dan vooraf ons bezoekersprotocol.

Op deze wijze blijven wij voorzien in de dienstverlening die u van ons gewend bent.