Geo de Bruin

Sinds 2018 ben ik in dienst van Calduran als hoofd technische dienst van de kalkzandsteenfabriek in Harderwijk. In deze functie geef ik leiding aan alle monteurs, de werkvoorbereider en de magazijnbeheerder. Samen zijn wij dienstverlenend aan de productie met als doel dat er volop geproduceerd kan worden.

Enerzijds vraagt dit om reparatiewerkzaamheden, maar onze aandacht gaat zeker ook uit naar preventief onderhoud. We willen voorkomen dat de machines stil komen te liggen. Dit vraagt van mijn team dat we snel moeten acteren op storingen, maar ook dat we de juiste investeringsplannen indienen.

“Mijn doelstelling is om bij Calduran continu te werken aan verbetering. Door verbetering, werken we slimmer.”

Calduran is financieel een gezond bedrijf. Daardoor is er ruimte om te investeren. Dat maakt mijn werk interessant. Niet alleen werken we aan de machines in de productie/fabriek, we werken ook voor de zandwinning. De zandwinning gebeurt op twee schepen die op het Veluwemeer liggen. Deze schepen worden ook onderhouden door de technische dienst.

Mijn rol als leidinggevende is aandacht te hebben voor het welzijn van de medewerkers. Ik ben een people-manager. De juiste mensen op de juiste plek en werken met plezier.

Mijn doelstelling is om bij Calduran continu te werken aan verbetering. Door verbetering, werken we slimmer.