DRAAGKRACHT ®

DRAAGKRACHT Calduran

Als marktleider in kalkzandsteen oplossingen helpen wij onze klanten ‘torenhoge’ ambities te verwezenlijken. Wij combineren A-kwaliteit producten met volledige support van een vakkundig team. Groei, innovatie en duurzaamheid staan daarbij centraal. Dat is de DRAAGKRACHT van Calduran!

DRAAGKRACHT VOOR VEILIGHEID

Een ongeval zit in een klein hoekje en zeker in een drukke werkomgeving moeten we scherp blijven op alle maatregelen omtrent de veiligheid van onze werknemers. Dat doen we samen! Door middel van trainingen, workshops en oefeningen leren we om elkaar aan te spreken op houding en gedrag en leren we van incidenten. Op deze manier werken we samen aan een incidentvrije werkomgeving.

DRAAGKRACHT VOOR AMBITIEUZE PROJECTEN

Samen bereiken wij meer! Wij helpen u bij het verwezenlijken van ‘torenhoge’ ambities. Door actief mee te denken en dingen altijd weer beter, slimmer en/of sneller te doen.

DRAAGKRACHT DOOR DE BESTE SUPPORT

Weten dat het goed komt? Dat is de zekerheid die wij u bieden! Onze ervaren mensen begeleiden uw project van A tot Z. Dit betekent dat we actief meedenken, slimme oplossingen aandragen en u maximaal ontzorgen.

DRAAGKRACHT DOOR A-KWALITEIT

Bouw op meer dan 100 jaar ervaring! Hierdoor bieden wij u dubbele zekerheid: A-kwaliteit materialen plús de optimale toepassing van die materialen.

DRAAGKRACHT VOOR PERSOONLIJKE GROEI

Haal het beste uit jezelf! Wil je hogerop, meer leren of jezelf ontwikkelen tot een echte professional? Wij helpen je je doelen te verwezenlijken. Want jij bent de dragende kracht achter ons mooie bedrijf!

DRAAGKRACHT VOOR INNOVATIE

Samen bouwen we slimmer! Onze producten, diensten en werkprocessen verbeteren we continue. Ons speerpunt voor de toekomst? Industrialisatie: ontzorgen, zowel in de werkvoorbereiding als op de bouwplaats. Resultaten: minder afhankelijk van schaarse vakmensen en forse kostenreductie.

DRAAGKRACHT VOOR DUURZAAMHEID

Bouw voor toekomstige generaties! In vergelijking met andere constructieve bouwmaterialen leveren we al goede milieuprestaties. Maar wij gaan verder… Onze pijlers: CO2-reductie, circulariteit en duurzame grondstofwinning.

DRAAGKRACHT VOOR HOOGBOUW

Samen naar de 11e verdieping! Calduran Hoogbouwelementen® hebben een zeer hoge druksterkte en een volumieke massa die ongeveer gelijk is aan die van beton.

DRAAGKRACHT VOOR WONINGBOUW

Bespaar onderaan de streep! De toepassing van kalkzandsteen in de woningbouw is economisch zeer aantrekkelijk. Onafhankelijke studieresultaten laten dit zien: lage prijs per bruto vloer oppervlak (bvo), flexibiliteit in uitvoeringstraject en concurrerend bouwtempo.