Samenwerking Calduran en Heiser

18-11-2021

Calduran en Heiser gaan samenwerken op het gebied van verhuur van stelmachines, met bijbehorende klemmen. Stelmachines worden gebruikt voor het plaatsen van kalkzandsteenelementen. Op deze manier krijgen klanten goede service op het gebied van verhuur. 

Hans Verkleij, productmanager bij Calduran: “Het daadwerkelijk onderhoud en ondersteuning kan het beste door een specialist gebeuren. En die ervaring heeft Heiser uit Barneveld.” Vanuit de ervaring met de stelmachines van Calduran verhuurt Heiser nu diverse soorten stelmachines voor kalkzandsteenelementen. Volgens Cees Hendriksen van Heiser: “Bij de reparatie van een stelmachine  worden zoveel mogelijk onderdelen gebruikt die slijtvast en storingsvrij zijn om ervoor te zorgen dat er geen stagnatie op de bouwplaats ontstaat en de lijmer altijd door kan.”

Assortiment Heiser

Voor elke project heeft Heiser de juiste stelmachine. Zwaardere varianten voor Hoogbouwelementen en/of voor een groot bereik en kleinere machines die goed handzaam te gebruiken zijn. Alle machines zijn beschikbaar met een draadloze afstandsbediening.

Kijk voor meer info op www.Heiser.nl voor het actuele aanbod.