Bestellen van kalkzandsteenproducten

Bepaal hoeveelheden, kwaliteiten en wijze van levering

Zodra u de hoeveelheden van stenen, blokken en/of hulpmateriaal bepaald heeft, bestelt u deze ruim op tijd (schriftelijk) bij uw bouwmaterialenhandel.

Neem bij grote hoeveelheden of bij producten die niet veel voorkomen contact op over levertijden. Sommige producten produceren we alleen op aanvraag. Denk hierbij aan niet-standaard afmetingen of druksterktes. Normaal leveren we met zelflossers. Als het precieze aflevertijdstip van groot belang is of de wijze van transport, bijvoorbeeld vanwege de inzet van een kraan of bij smalle toegangswegen, bespreek dan vooraf met de bouwmaterialenhandel wat de mogelijkheden zijn. Bijvoorbeeld inzet van kleinere wagens, tijdstiplevering of zelflossers met verlengde hijsarm.

Lijmblokken en vellingblokken kunt u ook in afgepaste hoeveelheden laten aanvoeren. Dit wordt met de Calduran service Uitgekiend® uitgewerkt. Het bespaart u onder andere op opper- en afvoerkosten. U dient dit tijdig aan te geven, omdat de wanden vooraf worden uitgetekend.

U kunt ook het berekenen, tekenen en bestellen van de lateien aan Calduran over laten door gebruik te maken van de Calduran Lateiservice®. De lateien worden dan netjes in de wanduitslagen weergegeven en op het juiste tijdstip op de bouw aangeleverd.

Wanduitslag inclusief lateiservice